Examens

Het MEB-register neemt  zelf examens af. Dit werd tot nu toe onder toeziend oog door de opleiders zelf gedaan hetgeen vragen opriep. Luisterend naar de markt heeft het MEB een examencommissie opgericht zodat het MEB zelf onafhankelijk examens af kan nemen. Hierdoor blijven door het MEB geaccepteerde opleidingen kwalitatief goed en alert. Zij hebben immers geen toegang tot de inhoud van het examen.  Op die manier vergroot de geschoolde kennis over brandveiligheid in Nederland. Het MEB verzorgt zelf geen opleidingen. Het examen wordt meestal aansluitend op uw lesdag afgenomen en duurt ongeveer een half uur. De voorwaarden om MEB deelnemer te kunnen worden vind u onder MONTEURS  boven in de menubalk. Met een diploma van het MEB voldoet u alvast aan één van de eisen om opgenomen te kunnen worden in het Register. Heeft u vragen of hulp nodig bij de aanvraag van uw registratie? Vraag het ons!

Montage Expert Brandveiligheid Examen

De examens worden meestal gegeven aansluitend op een opleiding. Over het algemeen is dit centraal gelegen. Als je slaagt voor het examen ontvang je een diploma. Dit is één van de vereisten om opgenomen te kunnen worden in het  Register.

Indien gewenst nemen wij incompany examens af. Vraag naar de mogelijkheden. Voor deelname aan de examens en herkansingen vragen we een bijdrage. Download hieronder uw aanmeldformulier en vul het ingevuld naar ons: info@meb-register.nl

 


Hoe vraagt u een examen aan? Aansluitend op uw opleiding kunt u bij het MEB examen doen. (Indien uw opleider deze mogelijkheid geeft)

Download hier uw aanvraag en mail deze naar de stichting op info@meb-register.nl. 

Download
Aanmeldingsformulier MEB examen
Aanmeldingsformulier voor het MEB examen
Adobe Acrobat document 307.6 KB
Download
Aanmeldingsformulier MEB HEREXAMEN
HEREXAMEN MEB-register
Aanmeldingsformulier voor het MEB HEREXA
Adobe Acrobat document 295.6 KB
Download
Algemene Deelname Voorwaarden
Deelname voorwaarden examen Montage Expert Brandveiligheid
Algemene Deelname Voorwaarden MEB examen
Adobe Acrobat document 251.1 KB